Miért jó a bizsu javítás?

Neked is van olyan bizsud, amit kellene javíttatni?

Ma az internet világában nem nagyon keresgélünk offline boltokat. Bizsu javítással pedig nagyon kevesen foglalkoznak. Sokaktól hallom, hogy nem találnak megfelelő szakembert. Bizsukkal az ötvös nem foglalkozik, mert más a technológia és egyébként is ő nemesfémre van szakosodva.

Nekem is ötvös végzettségem van, de imádom a bizsukat. Azért foglalkozom azzal, mert ez a terület az, amit igazán szeretek. A képzettségem viszont nagyon sokat segít a munkám során. Sok technikát használok, amit az ötvösképzésen tanultam, de még is azért más egy bizsu és egy nemesfém.

dscn5821

A bizsunak is lelke van, az értékét viszont sokszor lebecsülik. Persze mikor megveszi az ember akkor elég sok különbség is lehet árban, de ha valaki igazán szereti az ékszerét, akkor mindegy mennyibe került, csak hordhassa.

A bizsut másképp kell kezelni, sokkal kényesebb a tisztítása, és nem annyira időtálló. Arra lett teremtve annak idején, hogy mindenki vehessen magának ékszert.

drtóthorgolt

Az első bizsuk utánzatok voltak, később pedig forradalom lett, és elkezdtek egyedi bizsukat készíteni. Az első ilyen úttörő, akinek a gyöngysort és a kis fekete ruhát köszönhetjük az Chanel. Az ő korában formabontó volt és népszerűsítette a bizsut.

Manapság reneszánszát éli a bizsu, mert olcsó, szép és csodás dolgokat lehet készíteni. Viszont ha tönkremegy nem sajnáljuk kidobni. Vagyis de, hiszen a szívünkhöz nőtt.

arany angyal

De nem is kell kidobni, főleg ha az ember szívéhez nőtt. Akkor javíttatni kell, vagy megálmodni belőle egy másik ékszert.  Nos, a Bizsu Átváltoztatásnál mindkettő lehetséges.

Ha van javíttatni való bizsud, akkor tudod kit kell keresni!

KCSI

 

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00