Bizsu Átváltoztatás

Ha Te is azok közé tartozol, akik imádják a bizsukat: akiknek tele a polcuk, vagy netán csak pár féltett darabjuk van, akkor ez a Te oldalad!

  • Amikor már  tele van a polc, és azon gondolkozol, hova is tedd azt amit épp most szereztél be.
  • Amikor a tervezők megint valami új divatőrületet találnak ki és te őrült vágyat érzel, hogy megszerezd, de a kis hang azt mondja, “nem szabad”.
  • Amikor a párod szerint ez már a 26. ugyanolyan darab, de tudod, hogy nem is ugyan olyan, csak kicsit hasonlít.

Ugye ismerősek?

Mint bizsu őrült, sokszor kerülök olyan helyzetbe én is, hogy meglátok valamit, és azt mondom, ez nekem kell! De a kis hang azt mondja, nem lehet, mert így is rengeteg van. Mit teszünk ilyenkor? Nos bevallom nem mindig hallgatok arra kis hangra. Így aztán gyarapodik a gyűjteményem. És persze van ami már kiment a divatból, van ami már régi. Azokkal mi lesz? Nos azok lesznek, amiket összegyűjtök időnként és átalakítom.

Ez azt jelenti, hogy darabokra szedem, és hozzárakok más ékszerből. Ennek a varázslatos átalakulásnak a végén valami csoda születik. Egy új ékszer, olyan stílusban amire épp most vágyom. Erről szól az Újra-Ékszer!

A legnagyobb előnye, hogy a féltett kedvenceket, amit már nem hordunk, újra hordhatóvá lehet tenni. A megunt darabok pedig újra a kedvenceink lehetnek.

Hát nem csodálatos?

Az ékszer átalakítás, olyan mint a repülőút. A cél meg van, de az út amin odamész, nem mindig a kijelölt ösvényen megy. A kitérők gyakran hatalmas lendületet adnak, és ilyenkor születnek a legjobb darabok.

Hát kell ennél több?

Mindig kell több. Ilyenek vagyunk nők. A szépre vágyunk, hogy szebbek legyünk. Az ékszereket javíttatni is tudod nálunk. A legtöbb ékszer javítható, de ha nem javítható, akkor kicsi átalakítással meg lehet oldani a dolgokat.

Nem győztelek meg? Nézd meg eddigi munkáim!

Ezek mellett találsz nálam Egyedi Kézműves Ékszereket is, amik sok szeretettel és szívvel-lélekkel készülnek. Igyekszem mindig valami újat kitalálni, kísérletezem az anyagokkal, technikákkal. Épp ezért nagyon sok stílust találsz nálam az egyszerű szettektől a gyöngyfűzött darabokon keresztül a csipkés nyakláncokig.

A legtöbb darab jól kombinálható bármilyen ruhadarabbal. Az egyik alapelvem a letisztult egyszerűség, ez tükröződik az ékszereken. A másik, hogy soha nem készítek két egyforma ékszert.

A Bizsu Manufaktúra Webáruházban találod ékszereim, ahol folyamatosan bővül a választék.

És még valami:

Az ékszerek szeretetéhez hozzá tartozik az ápolásuk, javításuk is. A bizsuknak is szükségük van törődésre. A tárolástól elkezdve a tisztításig mindenféle információt találsz a folyamatosan bővülő Bizsu Blogban. Vagy ha Facebookot kedveled jobban, ott is megtalálsz.

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00