Neked is tele van a polcod a régi, megunt ékszereiddel?

Túl sok a fülbevalód vagy a nyakláncod?

Esetleg van olyan ékszerórád, ami nem működik?

Úgy gondolom, hogy a mai világban nagyon is van helye annak, hogy ne kidobjunk valamit, ami elromlik, hanem próbáljuk megjavíttatni. Egy ékszer esetében azonban még arra is van lehetőség, hogy szétszedjük és újra megalkossuk azt. Így nem kell kidobni az ékszert, nem termelünk szemetet és lesz egy új ékszerünk. 

Emellett hozzá is lehet toldani, vagy elvenni egy részletet. Horgolással is különlegessé lehet tenni egy régi ékszert.

A saját ékszereimet kezdtem el átalakítani, amikor már meguntam őket. Nagyon jól bevált, ezért úgy gondoltam, hogy másoknak is jó lehetőség lehet. 

Nekem is rengeteg ékszerem van, és évről évre átnézem őket. Amiket nem használtam már rég óta, vagy már nem tetszenek, azokat kiveszem és általában szétszedem.

Azért szeretem ezt a megoldást, mert vannak olyan részletek az ékszereken, amiket nagyon szeretek és ezeket meg tudom menteni egy másik ékszerbe.

Így lesz:

 

Újra Ékszer!

Neked sem kell többé azon gondolkozni, hogy mi legyen a megunt ékszereiddel! 

Hogyan működik?

Három úton készülhet el az ékszered: te magad meghatározod, hogy mit szeretnél, együtt megbeszéljük, vagy rám bízod a dolgot.

Fontos, hogy mindig egyeztetek, olyat nem készítek, amit nem szeretnél.

Az ékszert ezután szétszedem és összerakom abban a formában, amiben szeretnéd.

Jól hangzik, de mit lehet újra gondolni?

Lényegében bármit.

Ezt a nyaklánc eredetileg csak a felső sorból állt. Lehet, hogy sokaknak ismerős lehet. A pillangót tettem az aljára és körbe horgoltam. Így már teljesen egyedi és igazán különleges lett.

Horgolással is lehet egyedivé tenni egy ékszert, nem feltétlen kell szétszedni. 

Ez a bross is a megunt darabok közé került. Horgolással különlegessé varázsoltam.

A kedvenc nyakláncom, ami eredetileg két pár fülbevaló volt. Jól láthatóak a fülbevalók az ékszeren, de ha nem mondom, akkor lehet, hogy nem is gondolnád, hogy két fülbevalóból van.

Gyöngyfűzéssel készítettem egy “keretet” a két fülbevalónak, így egy statement nyakláncot kaptam. Amikor ezt készítettem, akkor ez a típus nagy divat volt.

A két virág egy fülbevalót alkottak mielőtt nyaklánc lett belőlük.

Eredetileg a két köves kör és a tollak egy pár igen nagy fülbevaló részei voltak. Ez az ékszer az első átalakított ékszerek egyike és akkoriban nem hordtam túl nagy ékszereket. Ezért készítettem magamnak belőle egy nyakláncot.

Ez a pillangós medál egykor egy karóra volt. Sajnos tönkrement az óraszerkezet és megjavítani nem lehetett. Ezért úgy döntöttem, hogy túl szép ahhoz, hogy kidobjam vagy a polcon porosodjon. Szétszedtem és alkottam belőle két nyakláncot.

Egy fülbevaló volt, aminek eltűnt a párja. Nagyon szépnek találtam, ezért medált készítettem belőle.

Nem csak átalakítani lehet egy ékszert, hanem lemásolni is. Vannak, akik fém allergiások, ezért tökéletes egy hasonmást elkészíteni horgolással. 

 

Gyöngysorok Újra gondolva.

Vedd fel velem a kapcsolatot és legyen egy csodálatos új ékszered!

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00