2019.12.18.-tól 2020.01.06.-ig szabadság miatt nem elérhetőek a szolgáltatások és a webáruházban leadott rendeléseket is csak 01.06.-tól kezdve postázom.

Kellemes Ünnepeket és Boldog új évet kívánok!

Szia!

Kövesdi Cs. Írisz vagyok, miben segíthetek Neked?

Javításra van szükséged?

javitas(kukac)bizsuatvaltoztatas(pont)hu címre küldd el a fotót a bizsuról, akkor meg tudom mondani, hogy javítható e. A 0620/2365636-os telefonszámon pedig elérsz hétköznap 10-17 óra között.

A javítandó ékszereket elküldheted postán is, ekkor bubis borítékban vagy jól becsomagolt állapotban küldd el. Sose tedd bele simán egy borítékba! Személyes találkozásra pedig, egy előre egyeztetett időpontban van lehetőség, hétköznap 10-17 óra között a 17. kerületben.

Átalakíttatni szeretnél?

Ha több megunt ékszered van lehet készíteni belőle egyet, vagy több mást. Megbeszélés alapján készül minden ékszer. Az info(kukac)bizsuatvaltoztatas(pont)hu címen vagy a lenti űrlapon, illetve a fenti telefonszámon elérsz.

Ékszert készítettnél?

Van egy elképzelésed, hogy milyen ékszert szeretnél? Láttál egy képet és megtetszett? Küldd el e-mailban az info(kukac)bizsuatvaltoztatas(pont)hu címre és elkészítem Neked. Gyöngyfűzést nem készítek.

Egyedi ékszert vásárolnál?

A Bizsu Manufaktúrához tartozik az Írisz Bizsu,  ahol egyedi és különleges ékszereket találsz.

Bármi mással kapcsolatos kérdésed van

Fordulj hozzám bizalommal. Mindenben igyekszem segíteni, ami bizsuval kapcsolatos. A fentebbi elérhetőségek bármelyikén a megjelölt időpontokban kereshetsz.