Gyűrű kő nélkül, most mi lesz?

Kiesett egy kő? Nem találod, nem tudsz foglalni? Megmutatom a megoldást!

Ez egy olyan darab, amiben nem is volt kő, de megmutatom rajta, mit lehet tenni, akkor ha nem tudod pótolni a követ vagy nem akarod.

Ami kell hozzá: süthető gyurma. Ebből megformázod a követ, vagy valami hasonlót. Itt már azért sok lehetőséged van, mert nem feltétlen kell pont olyat beletenni, amilyen volt, és nem is biztos, hogy tudsz pont olyat beletenni.

Aztán ki kell sütni a gyurmát. Ha a gyűrűd nemesfém és nincsenek benne ragasztott kövek, akkor sütheted benne. Ha bizsu fém, vagy ragasztott kövek vannak benne, akkor vedd ki gyurmát, és süsd meg külön az elkészült kőpótlékot.

Azután beragaszthatod. Ha szeretnéd lelakkozhatod a gyurmát, de nem szükséges. Az enyém be nem kellett ragasztani, mert a két kis pálcika fogja meg a követ. Amiből a végére egy maradt:D

Bármivel jól működik, akár kisebb követ is pótolhatsz ezzel a módszerrel. Amit érdemes szem előtt tartani, hogy ha több strasszkő van amit pótolni kell, akkor érdemesebb a strasszkövet rendesen pótolni. Ez a módszer inkább akkor működik jól, ha egy-egy darabot kell pótolni, vagy kreatívkodni szeretnénk.


Ha nem tudod, pótolni a strasszköveket, akkor nézd meg a Javítás oldalt, mert mindenféle javítást vállalok!


Még több érdekesség vár még!

Megtalálsz Facebookon, ahova a bejegyzések mindig kikerülnek!

Twitteren is tudsz olvasni!

Insagramon csodás képek vannak fent! Majdnem minden nap felkerül valami szépség, amit épp készítek!

Szép napot addig is!

KCSI

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00