Új kollekció: Kapcsolódás

Az emberi kapcsolatok most kihívás elé álltak. Ez a helyzet ilhette az egyik kollekciómat is: Kapcsolódás.

Hol kapcsolódunk egymáshoz? Kevesebb kapcsolatra volt lehetőség az elmúlt évben és más minőségben, más térben kapcsolódtunk egymáshoz. Az online világ kapott teret, de vajon mi lesz az élő kapcsolatokkal?

A gyöngyök vékony dróttal kapcsolódnak egymáshoz. A drót gyengének látszik ugyan, de erős és stabil. Akárcsak a kapcsolataink. Most gyengének látszanak, de egyerős kapcsolatot nem lehet ennyivel megszakítani.

Kikerülhetetlen a jelenlegi helyzet, mindenkit érint, a művészetet is. Mindenki másképp éli meg és másképp érint. Én ezzel szeretnék reflektálni a helyzetre.

A webáruházban elérhetőek ezek az ékszerek és rendelhetőek is. Két egyformát nem tudok készíteni, hiszen csak a gépek tudnak tökéletesen azonos darabokat készíteni, de 90% egyezést garantálok. Minden fülbevaló 2600 Ft, minden fülbevaló és nyaklánc szett 3900 Ft. Fülbevalóhoz kérhető nyaklánc is.

Ha nem találtál olyan, amit szeretnél, egyedi rendelést is tudsz küldeni. Emailban írd le az elképzelésed ,és igyekszem megvalósítani azt.

Posted by / június 4, 2021
Posted in
Egyéb
0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00