Amarilla Kalcit

5500 Ft

A nyakláncban Kalcit van, ami egy narancsszínű ásvány. Mellé pezsgő és narancsos színű gyöngyök kerültek. Erőteljes színű és összhatású nyaklánc. Gyöngy fülbevalót készítettem hozzá.

Akik kedvelik ezt a színt, azoknak tökéletes választás hétköznapra.

Hossza: 50 cm

A fülbevaló 3 cm hosszú.

Igény esetén rövidíthető a nyaklánc.

1 készleten

Leírás

Narancssárga
Jelmondata: “Történjék bármi, megvan az energiám, az akaratom és az önbizalmam, hogy szembenézzek vele.”
Kínában és Japánban a szeretet és a boldogság szimbóluma. A buddhista szerzetesek ruhájának színeként a láng, a megvilágosodás fénye, az isteni szeretet kinyilatkoztatása. A zsidó hagyományban a ragyogás és a pompa, a görögöknél a múzsák, a rómaiaknál a házasság színe.
A színkörön a piros és a sárga között foglal helyet, ezért hatással van testedre (vörös) és intellektusodra (sárga) egyaránt.
A színhez tartozó jelentéstartalmak: egészség, vidámság, életerő, kreativitás, optimizmus, öröm, boldogság, jó hangulat. Elűzi a depressziódat, jókedvre derít, mozgásra ösztönöz. A narancssárga szín növeli az agyadban az oxigén mennyiségét, ezáltal élénkít, és szellemi aktivitást idéz elő. Az immunrendszert egészében erősíti, ezzel együtt mozgósítja tested összes öngyógyító erejét.
A narancsszínű ásványok élénkítenek és vitalizálnak. Serkentik a keringést, erősítik az ereket és elősegítik az egyenletes energiaeloszlást. Lelki síkon az életminőségedre hatnak, felvidítanak és felderítenek. A narancsszínű ásványok kreatívvá tesznek téged, és kisegítenek az apátiából. Segítenek a harmónia és az egyensúly megteremtésében, vidámságot és örömöt hoznak az életedbe. (forrás:ásványvarázs)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Amarilla Kalcit” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00