Színházi viselet

Amikor színházba megyünk illik kiöltözni és érdemes is! De nem mindegy mit és hova!

A fiatalok színháza

színházi viselet és bizsu

Kisebb helyi színházak, felnőtteknek vagy gyerekeknek szóló darabokkal. Gyakorlatilag minden belefér. Farmer, csilli-villi, amihez épp kedvünk van. Ide is kiöltözhetünk nyugodtan, ha ahhoz van kedvünk, de ne vigyük túlzásba.

Kisebb ékszerek, egy övvel, sállal kiegészítve. Egy nagyobb fülbevaló feldobhatja az egész megjelenésünket. Egyszínű ruhához választhatunk szép színes darabokat.

Elegáns színház

színházi viselet és bizsu

Mindenképp valami olyan ruhát vegyünk fel, amit nem hétköznap veszünk fel. Csilloghat-villoghat, gyöngyös, strasszos, selyem, szatén… A farmer nem a klasszikus színházi viselet közé tartozik.

színházi viselet és bizsu

Ilyenkor előkerülhetnek az ezüst, arany ékszerek, különlegesebb bizsuk. Ha nem vagyunk rendszeres színházba járók, akkor érdemes 1-2 különleges darabot beszerezni, és azokat elővehetjük ilyenkor.

színházi viselet és bizsu

Egy szép feltűnő ruhához valamilyen kisebb visszafogottabb ékszert válasszunk. Ha mégis valami hétköznapibb ruha mellett döntünk, akkor viszont érdemes feldobni feltűnőbb ékszerekkel. Nagyobb statement nyakláncok, vagy egy hatalmas fülbevaló egy gyűrűvel nagyon szépen mutat.

A lényeg, hogy bármit is választunk, mindig vegyük figyelembe az adott színház színvonalát, világát és annak megfelelően öltözzünk.

További tippeket találsz a Nők Lapja Cafe oldalán is!

 

És emlékezz:

Kövessd a Bizsu Blogot!

Likolj a Facebookon!

Érezd jól magad:D

KCSI

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00