Nyári trendek

Az idei nyár is bővelkedik újdonságokban és persze örök kedvencekben. Nézzünk körbe kicsit.

A divat követése koránt sem csak pénz kérdése, egyszerű dolgokkal is fel lehet dobni a ruhatárukat, vagy ékszereinket. Az apró dolgok is divatossá tehetnek. A tavalyi ruhát feldobhatjuk egy új ékszerrel, vagy fordítva és máris trendik lettünk.

egyéniség

Emellett persze a saját egyéni divatunkat is követhetjük. Sőt igazából a legtöbben ezt tesszük, hisz a kínálatból úgy is mindig azt választjuk, ami tetszik. Gondolkoznunk sem kell, hisz a legtöbb üzlet kínálata mindig a legújabb trendek szerint kínálja portékáit. Tehát, ha valaki nincs pontosan tisztában a trendekkel, az is biztosan belefut a divatos darabokba.

Szemezgessünk kicsit mit is találhatunk idén a polcokon:

Az idei nyáron a tervezők érdekes nevű és árnyalatú színekkel rukkoltak elő.

Aquamarin kék – igazából világos kék, de nagyon szép árnyalatban

Klasszikus kék – ez egy középkék, nagyon erőteljes, határozott szín

Lucite zöld – érdekes nevű zöld színünk friss és hűvös, mentolos hatással

fonalas zöld nyaklánc

Pirított mandula és pudingpor – ezek un púderszínek, mindenhez illenek, tuti nyerő választás, szinte mindenkinek jól állnak

Vörösesbarna és piros – erőteljes, határozott színek

Jeges eper és üde  mandarin – két igazán nyári szín, előszeretettel párosítják is őket

Ezeket a színeket ruhákon, ékszereken is megtaláljuk. A színek mellett természetesen trend irányzatokat is meghatároztak a tervezők. Az ékszerek világában három fő irányvonal határozza meg az idei nyarat:

1) Elegáns irányvonal: ez gyakorlatilag mindig divatos, szóval nem mondtunk nagy újdonságot vele. Most azonban kicsit előtérbe került, és az idei színek közül a pasztellek illenek legjobban ehhez a vonalhoz. Visszafogottabb ékszerek, kisebb darabok jellemzik az ékszereket.

2) Rockos vonal: megint előkerültek a szegecsek, bőr ékszerek. Tehát aki most ezt a stílust képviseli az nagyon divatos. Szegecs mindenhol, cipőn és ékszeren  egyaránt. Az újítás, hogy kezd divatba jönni a színes rock, ami azt jelenti, hogy nem csak a fekete lehet rockos, hanem az élénk színek is.

3) Nőies vonal: Na ez megint az, ami sosem megy ki a divatból, hisz a nő örök. Annyit változtattak rajta, hogy az idei ékszerek közt a statement nyakláncok, virágos, vintage stílusú darabok megint visszajöttek. A halmozott karkötő idén megint divatos, ezt sok vékony darabbal érhetjük el a leginkább.

rózsás medál

Emellett a virágos, szív motívumos darabok és gyöngyök minden mennyiségben hordhatók. A ruhák között a 70-es éveket  vették elő, így aztán az etno ékszerek is hódítanak.

Összességében azt kell, hogy mondjam, az idei divattrendek, amolyan B terv szerűek. Nem sok újdonság van, inkább a színekben újítottak, de a színek nevében biztosan. Viszont ami pozitív, hogy egy emészthetőbb, sokkal árnyaltabb trendet kaptunk nyárra. Van benne harsány, de visszafogott is. Talán a tervezők kezdik felismerni, hogy egyéniségek sétálnak az utcákon is és nem csak a kifutókon.

A lényeg, hogy érezzük magunkat jó, akár “divatosak” vagyunk, akár nem. Álljunk ki amellett, ami nekünk tetszik, amiben jól érezzük magunkat, a többi nem számít.

 

KCSI

Többet szeretnél olvasni? A Bizsu Blogban megtudhatod, hogy tisztítsd ékszereid, hogy tedd varázslatossá a cipőid ékszerekkel és még sok minden mást is…

Érdekel az egyedi divat? Válogass szépséges kézműves ékszereim közül, minden darabból egy van, kézzel készültek, szívvel lélekkel…

Most minden rendeléshez ajándék!

Virágos szép napot!

 

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00