Miért a kézművest?

Bizsu és bizsu közt is van különbség, ezért nem mindegy hol és mit vásárolsz.

A bizsukat azért szeretjük, mert nagyon sok féle van belőle, mindenki megtalálja a maga kedvencét. Nem mindegy azonban, hogy hol vásárolunk, mert nem mindent ellenőriznek gondosan. Emlékezzünk csak a játékokra, amikben nem kívánatos adalékokat találnak minden évben. A bizsunál is előfordulhat ilyen. Például a nikkelt lehet, hogy a nagyon távol keleti országban, de még a tengeren innen, simán beleteszik, mert pont nem érdekli őket.

bizsu bazár

Bizsu és bizsu

Van különbség tehát bizsu és bizsu közt. Ami egyenesen Kínából érkezik az lehet hogy nem biztonságos, ámbár felettébb olcsó és meglehetősen szép is, de brutálisan rossz a minősége. A minőség pedig nagyon fontos mert nem mindegy mi ér a bőrödhöz és nem mindegy mennyi ideig szeretnéd hordani …

A tömeggyártás sajnos magában foglal egy hibaszázalékot, ezért nem minden termék hibátlan.

Amit kézművesek készítenek, ott szinte nincs is hibaszázalék. Természetesen előfordul, de elenyésző. Egy jól összerakott ékszer sosem fog cserben hagyni.

virágos-gyöngyös szett

Összehasonlításképp

Egy gyöngysor, amit Kínában gyártottak jó ha pár évet kibír, és nem is biztos, hogy olcsó. Amit neked készítenek az biztosan életed végéig, de legalább is évtizedekig gyöngysor. Nézzük csak meg dédanyáink ékszereit.

Volt szerencsém javítani nagyon régi, 20-30 éves ékszereket, amiket ma már nem is gyártanak. A minőségük jóval magasabb volt, ennyi idő után is csak kopottak voltak, és kisebb hibáik lettek.

Emellett multi termékeit is javítottam, jóval több és gyakoribb a hiba ezeknél a termékeknél.

Ezért válaszd inkább a kézműves terméket! És még sok másért… Figyeld a bejegyzéseket.


Ha tetszett itt megtalálsz:  FacebookBizsu BlogPinterestTwitter

Az ékszereket megtalálod a Zsubi áruházban!

Érezd jól magad!

KCSI

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00