Medúzás nyaklánc

Az egyedi ajándék nagyon különleges, hiszen nincs belőle több. Most egy ilyen ajándéknak szánt medált mutatok.

Nemrég azzal keresett meg egy úr, hogy a párját szeretné meglepni egy medúzás nyaklánccal. Küldött pár képet is, hogy milyen lenne az elképzelés. A képek alapján pedig készítettem Neki egyet.

A feje gyurmából készült. A gyurma nagyon jó alapanyag ilyen esetben, mert csodálatos dolgokat lehet belőle alkotni. A medúza testének is remeknek bizonyult, hisz egészen élethűre sikerült.

A kis lelógó csápjait pedig egy kis kreativitással oldottam meg. Nagyon régről őrizgetek egy pár méter felfűzött gyöngyöt. Különleges, mert cérnára “varrják” fel a gyöngyöket. Ez most pont jól jött, hiszen nagyon jól mutat a medúzán. Ehhez még tettem láncra fűzött különböző gyöngyöket, hogy valami ékszer formája is legyen.

A végén kapott egy lakk réteget és egy icipici ezüst csillámot. Ez a képen nem látszik, de pont egy leheletnyi, hogy megadjuk a módját.

A kész darabot postáztam. A rendelést követően az ötödik napon át is tudta venni a megrendelő a kért medált. (Ebben volt 2 nap posta).


Ha rendelnél Te is kedvesednek, vagy magadnak, keress meg bátran a honlap tetején található elérhetőségek egyikén. Igyekszem minden ötletet megvalósítani. 


KCSI

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00