Makramé

A makramé technika eredetileg szőtteseken jelent meg. Kézzel készítenek csomókat, amelyek különböző mintákat adnak ki. Készülhet így bármilyen díszítés. Akár falra készülhet, akár egy vázára, ma nagyon divatosak a virágoknak készülő függelékek.

A makramézás kicsit az ősi női köröket idézi fel, ahol még a nők együtt alkottak valamit. Gyakran varrtak, csipkét vertek, fontak, szőttek. Az együtt alkotás során nagyszerű dolgok kerültek ki a nők kezei alól. Ez egyfajta szövetség is volt, ahol megoszthatták egymással ügyes-bajos dolgaikat.

A kézzel készült termékek mindig hordozzák az alkotójuk energiáját, és ez mindenre igaz. Egy házra is és egy ebédre is. Ezért nem mindegy, hogy miközben létrehozunk valamit, hogyan érezzük magunkat, mert az az érzés hatással lesz az anyagra.

Amikor ezeket a nyakláncokat készítem, elmélyedek a munkában és beleteszem az alkotói energiáim ezekbe az ékszerekbe. Energiával feltöltve kapod ezeket a nyakláncokat meg.

Ezek az ékszerek kicsit spirituális hatásúak is, mert felnyitnak bennünk elfeledett érzéseket, amikor a nők még egységben voltak önmagukkal és nőtársaikkal.

Megtalálod ezeket az ÉKszereim a butikban.

Posted by / április 20, 2022
Posted in
Egyéb
0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00