Különleges gyűrűk

Van aki a kisebb gyűrűket szereti, van aki a mutatósabb darabokat. Gyűjtöttem pár olyan gyűrűt, ami mindenképp felkelti a figyelmet!

 

újjgyűrű

Gothic jewelry- ebay

A teljes ujjra húzható gyűrű. A képen egy férfi gyűrű van! Bizony az uraknak is van ilyesmi. A Goth stílus egyik darabja, olyan mint egy karom.

gyűrű

etsy

Érdekes gyűrű alsó résszel, ami lánccal van összekötve. Talán kényelmesebb, mint az előző változtat. Minden esetre ez is egy feltűnő darab:D

bizsu

My steampunk revolution

Különleges egész kezet betöltő darab. Igazán alkalmi viselet. Több darabból áll ezért viszonylag kényelmesen hordható. Esküvőre kifejezetten szép viselet lehet, mint a képen is látszik.

gyűrűk

uncovet.com

Az előző kicsit finomított változata, ami akár hétköznap is hordható. Minden ujjadra jut egy gyűrű, amik lánccal vannak összekötve.  Egyszerű, de ugyanakkor különleges.

kéz ékszer

etsy.com

Alul felül gyűrűk. Mosogatni kicsit nehéz lehet benne:D Kicsit emlékeztet az indiai hennára, amikor az indiai nők hennával festik tele a kezüket.

kézékszer

fashionrepublic.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez egy igazán elegáns darab, alkalmi viselet. Mintha növényke nőtte be volna a kezet, nagyon szép a kis kövekkel, mintha virágok lennének.

Mára ennyit találtam. De még lesz válogatás!

KCSI

 

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00