JLO ékszer kollekciója

JLO ékszerkollekció
A sztárok is előszeretettel hordanak bizsut, és terveznek is. Most JLO készített egy kollekciót.

Az énekesnő megmutatta már színészi tehetségét is, volt már neki cipőkollekciója is és most ékszertervezésbe fogott. Az első kollekciót tavaly novemberben dobta piacra, írja a Glamour. Most nyáron pedig egy újabb kollekcióval örvendezteti meg rajongóit és a bizsuk kedvelőit.

Az Endless Jewelry márkával kötött szerződést, ahol a kollekció a saját neve alatt fut. Az ékszereket egyenként JLO tervezte, megmutatva ezzel sokoldalúságát.

JLO bizsuk

pinterest.com

A kollekció

Az fő irányvonal a charm, ami nem újdonság a piacon, viszont nagyon ötletesen és stílusosan használja ezeket az apró kis ékszereket. Vannak köztük virág mintásak, áttört mintásak, kövek, gyöngyök, szívek, JLO feiratosak és még vagy ezer féle forma.

A charmokat feltehetjük egy, kettő vagy három részes bőr karkötőre vagy ezüst láncra is, illetve bőr nyakláncokra. Aranyozott  ezüst (amiből van sárga- és vörös arany) és sterling ezüst kivitelben készülnek.

JLO bizsu endless

endlessjewelry.us

Minden karkötő egyedi darab hiszen, az Endless oldalán kiválaszthatjuk milyen darabokból álljon a karkötőnk. Több száz charm közül válogathatunk, a szó szoros értelmében. Sok idő lehetett míg az énekesnő mindet papírra vetette.

Minden ékszer kézzel készül. A karkötők árai 70 és 100 dollár közt mozognak,míg a charmokhoz 45-145 dollár közötti áron juthatunk hozzá.

JLO Bizsu endless

pinterest.com

Összességében egy egyszerű, de jól variálható ékszerkollekciót láthatunk. Nagyon kiforrott és elegáns darabok, amik az énekesnő erőteljes nőies vonalát képviselik. Az ékszerek variálhatóságát emelte ki, amellyel egyedivé tehetjük a saját ékszereinket, amikor a kollekciójáról kérdezték, olvashatjátok az Instyle oldalán.


 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is! Likeolj a Facebookon, hogy mindent megtudhass a bizsukról.


 

Érezd jól magad!

KCSI

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00