Hogy válassz nyakláncot a magasságodhoz?

Bizsu Átváltoztatás logo

A lényeg, hogy elérjük azt, hogy ne hülyén nézzünk ki, hanem csinosan! És természetesen mellé annak is érezzük magunkat! Hogy lehet ezt?

A magasság is szempont lehet, amikor nyakláncot választunk. Hallotta már mindenki azokat a kifejezéseket, hogy  “optikailag nyújt” vagy “optikailag szélesít”. Nos itt is ez a lényeg. De! Azt gondolnánk, “hú de jó, akkor a kicsik vegyenek fel hosszú nyakláncot, a magasak meg rövidet..” de nem így van. Vagyis csak félig.

A legjobban a magassághoz arányosan illő nyaklánchosszak állnak jól. Vagyis, akik alacsonyak, azoknak a rövidebb nyakláncok, a magasabbaknak meg a hosszabbak. Gondoljunk bele, aki mondjuk nagyon magas, és felvesz egy gallér nyakláncot (mi az a gallér? Erről már volt szó: Útmutató a nyakláncok hosszához bejegyzésemben), akkor lehet, hogy kicsit elbillen az egyensúly. Ilyenkor érdemes egy nagy medállal kombinálni a nyakláncot.

Persze ettől még nyugodtan felvehetünk mindenfélét, ha jól érezzük magunkat benne:D Mert hát mindig az a lényeg, hogy Mi hogy érezzük magunkat egy-egy összeállításban.

pinterest.com

Lássunk számokat is:

165 cm alatt: ne válassz 50 cm hosszabb nyakláncot, az 50 cm-es darab is már hosszítja a magasságot, tehát elegendő

165-175 bármilyen nyakláncot felvehet. Ők a szerencsések:D

175 cm felett: hosszú nyakláncok állnak a legjobban.

A jó hír az, hogy napjainkban a nők átlagmagassága 164 cm. A rossz az, hogy ez pont a legkisebb kategóriába esik. Na jó vicceltem, természetesen egy cm nem nagyon számít.

A legjobb, ha a túlzásokat kerüljük: aki alacsonyabb ne vegyen fel lasszó méretű láncot, hanem a rövidebbeket, aki pedig magas, az ne a nyakpántot válassza, hanem a hosszú láncokat.

Nem itt van a bejegyzés vége;)


Ha hasznos volt, kövess a Facebookon! Csak kattints és Likeold az oldalt, és máris mindent láthatsz:D

A jövőhét elején új, horgolt termékek érkeznek a webáruházba!

Horgolt? Igen! A horgolt mindig divat, ahogy az ék mindig kék.

Ami szívvel-lélekkel-kézzel készül, annak nagyobb értéke van, mint annak amit mások kihasználása árán készítettek el…

Nálam csak kézzel készült termékeket találsz, egy új letisztult dizájnnal (igen dizájnnal) rendelkező oldalon. Mi kell még?  Hát ha már amúgy is tele van a polcod, akkor alakíttass át!

“Az meg mi a fene??” Csak két szó: Bizsu Átalakítás! Ez a válasz minden imádra! Csak kattints és megtudod mi az!

Érezd jó magad!

Most van vége:)

KCSI

0

Kosarad

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00