Üdvözöllek oldalamon!

Kövesdi Cs. Írisz vagyok. Több mint 10 éve foglalkozom ékszerek készítésével és javításával. A középiskolában kezdtem, majd ötvös, aranyműves lettem. Az eltelt idő alatt sokat tanultam az ékszerek megmunkálásáról, mégis a bizsu az, ami a szívemhez igazán közel áll.

A bizsuk szerelmeseként valami újat kerestem, ezért találtam ki, ezt az egyedülálló szolgáltatást, amely a bizsuk átalakításáról szól. A saját ékszereimet már hosszú évek óta átalakítom, így mindig  a régiből valami teljesen új lesz. Emellett nagyon szeretek kísérletezni a különböző technikákkal, anyagokkal, formákkal, ezért készítek egyedi kézműves termékeket is.

Alapelvem az, hogy egy ékszer legyen egyszerű és letisztult. Abban rejlik a titok nyitja, hogy az ékszereimet könnyen kombinálhatod a ruháiddal, hogy így jobban érezd magad a bőrödben. Mert az ékszer viselése nem csak egy minden napos dolog, hanem egy életérzés.

Ékszereimről:

Szenvedélyesen szeretem az ékszereket, hiszem, hogy egy jól megválasztott darab feldobhatja az egész napunkat. Minden darabot gondos odafigyeléssel készítek.

Ha valakinek készítek, akkor igyekszem az illető stílusához igazítani az ékszert. Talán egy kicsit az ékszereimnek is saját személységük van…

Jellemző tulajdonságaik: Vidámság, szépség, praktikum.

Hiszek abban, hogy bármiből lehet ékszert készíteni. Tényleg bármiből.  Mivel támogatom a “hasznosítsuk újra” mozgalmat, ezért nálam is vannak újrahasznosított ékszerek (például hajcsatból). Ezek mellett pedig vannak un. átalakított ékszerek. Ez azt jelenti, hogy régi nyakláncokból fülbevalót készítek vagy épp fordítva, határ a csillagos ég:D

 

 

Garancia:

Magas minőség, megbízhatóság és verhetetlen árak. Annyira bízom termékeimben, hogy  a nálam vásárolt ékszerekre teljes körű garanciát kapsz, ha valami baja lesz (az ékszer hibájából) akkor visszaküldheted és csak a postaköltséget kell kifizetned.

Fontos kiegészítők

Hol tárolhatod a kedvenc darabjaid?

Az ékszerek mellett találsz ékszertartókat is, amikben tudod tárolni a kincseid. A dobozok kézzel festettek, a horgolt tartók is egyedi darabok kézzel készülnek.

Hamarosan ékszertartó polcok is lesznek a kínálatban.

Kézműves termékeimet a Zsubi  webáruházamban találod meg.

Találsz fülbevalókat, nyakláncokat, ékszerszetteket, kitűzőket, karkötőket. A kínálat folyamatosan bővül, ahogy  a termékek elkészülnek. Jobb oldalt találod a kategórákat.

banner

Nézz körbe, biztosan találsz kedvedre valót!

Esetleg javítani való bizsud van? Találsz rá megoldás a Bizsu Javítás oldalon!

Netán van pár megunt darabod? Alakíttasd át! A Bizsu Átalakítás oldalon minden kérdésedre választ kapsz!

 

A Bizsu Átváltoztatás segít Neked mindenben!

 

KCSI