Mi a Bizsu Manufaktúra?

Kövesdi Cs. Írisz vagyok.

Már gyerekkoromban is alkottam. Mindenféle maradék anyagokat, cserepeket, hobby kellékeket kaptam, abból készítettem tárgyakat. Aztán kaptam egy zacskó gyöngyöt és elkezdtem fűzni. Egy sort, majd kettőt majd később pedig bonyolultabbakat is. Végül ötvösnek tanultam, és amellett is folyton bizsukat készítettem. A gyerekek mellett pedig az ékszerek készítése, a bizsu készítés vált a legkedvesebb tevékenységemmé.

A bizsuk szerelmeseként valami újat kerestem, ezért találtam ki, ezt az egyedülálló szolgáltatást, amely a bizsuk átalakításáról szól. A saját ékszereimet már hosszú évek óta átalakítom, így mindig  a régiből valami teljesen új lesz. Emellett nagyon szeretek kísérletezni a különböző technikákkal, anyagokkal, formákkal, ezért készítek egyedi kézműves termékeket is.

Ezen kívül ékszerek javításával is foglalkozom. Szinte bármit meg tudok javítani. A bizsu javítás nem csak arról szól, hogy egy ékszert megragasztunk, sokszor ezek az ékszerek emlékeket őriznek és nagyon kedvesek a tulajdonosaiknak. Öröm nézni, mikor újra szép állapotban látják kedves ékszereiket.

Saját készítésű ékszereimnek pedig Írisz Bizsu nevet adtam. Mind egyedi darab, amiket jól lehet az öltözékekkel kombinálni. Nem kifutóra készült óriás darabok, viszont figyelem felkeltőek, színesek és vidámak. Egyediségükkel a szabadság és különlegesség érzését adják annak aki viseli őket.

A Bizsu Manufaktúra tehát javítás, készítés és átalakítás vagyis minden ami BIZSU.

 

Misszió

Hiszek abban, hogy bármiből lehet ékszert készíteni. Tényleg bármiből.  Mivel támogatom a “hasznosítsuk újra” mozgalmat, ezért nálam is vannak újrahasznosított ékszerek (például hajcsatból). Ezek mellett pedig vannak un. átalakított ékszerek. Ez azt jelenti, hogy régi nyakláncokból fülbevalót készítek vagy épp fordítva, határ a csillagos ég:D

Számomra fontos a környezet védelme, ezért a készítés közben is mindig a minimál szeméttermelésre törekszem. A javítás is részben ezt a célt szolgálja, miért vennénk újat folyton, ha meg is lehet javítani?

 

Garancia:

Magas minőség, megbízhatóság. Annyira bízom termékeimben, hogy  a nálam vásárolt ékszerekre teljes körű garanciát kapsz, ha valami baja lesz (az ékszer hibájából) akkor visszaküldheted és csak a postaköltséget kell kifizetned.

Nem csak ékszer

Az ékszerek mellett találsz ékszertartókat is, amikben tudod tárolni a kincseid. A dobozok kézzel festettek, a horgolt tartók is egyedi darabok kézzel készülnek.

 

Ha bármilyen Bizsu kérdésben segíthetek, bátran fordulj hozzám!